Goditën punonjësit e OSHEE-së, arrestohet 54-vjeçari, në kërkim i biri

152

Policia e Vlorës ka arrestuar një 54-vjeçar, ndërsa ka shpallur në kërkim djalin e tij, pasi goditën punonjësit e OSHEE-së për shkak të detyrës.

Në pranga përfundoi P. C dhe shpalli në kërkim Xh. C., 19 vjeç, banues në Gorishtë, Vlorë.

Ata kanë goditur fizikisht për shkak të detyrës punonjësit e OSHEE-së, shtetasit R. H. dhe A. Sh, banues në Vlorë.