E trishtë/ COVID-19 i merr jetën regjisorit dhe dramaturgut të njohur shqiptar (EMRI)

167

COVID-19 i ka marrë jetën regjisorit të njohur Kadri Metohu.

Mësohet se Metohu ka ndërruar jetë në moshën 90-vjeçare.

Metohu ishte regjisor, dramaturg dhe drejtues artistik. Si regjisor Metohu ka drejtuar një sërë dramash të vendosura në skenën e Teatrit.

Ai ka kontribuar gjatë edhe në RTSH.