Ambasadorja Yuri Kim dhe Lulzim Basha, darkë private në kryeqytet

90

Ambasadorja amerikane Yuri Kim është parë sot për darkë me kreun e opozitës Lulzim Basha, në një prej restoranteve në zonën e ish-Bllokut në kryeqytet.

Takimi duket i formës private dhe miqësore, dhe si pasojë nuk dihet për çfarë kanë folur dy personazhet e njohur të aktualitetit politik shqiptar.

Burimi: A2CNN

Takimi ka ndodhur në një prej restoranteve në zonën e ish-Bllokut në kryeqytet