Ylli i Betlehemit do të jetë i dukshëm për herë të parë pas 800 vjetësh

136

Për herë të parë pas 800 vjetësh, Ylli i Betlehemit do të jetë përsëri i dukshëm.

Sipas revistës “Forbes”, njerëzit do të kenë mundësi ta shijojnë këtë gjatë gjithë muajit dhe veçanërisht në 21 dhjetor.

Hera e fundit që ndodhi kjo ishte në Mesjetë, dhe kjo do të ndodhë përsëri në 2080.