Digjen në 3 të natës lokalet në qendër të Shkodrës, çfarë shkaktoi zjarrin që preku pallatin

165

Dy lokale në qendër të Shkodrës kanë marrë flakë gjatë natës dhe për pasojë është prekur fasada e jashtme e pallatit

Zjarri ka rënë rreth orës 3 të mëngjesit në zonën e njohur si ish 5 Heronjtë pranë Teatrit Migjeni

Të dhënat paraprake bëjnë me dije se një shkëndijë elektrike mund të ketë shkaktuar zjarrin, i cili ka shkaktuar vetëm dëme materiale