Shorti i Botërorit 2022/ Shqipëria në një grup të vështirë

145

Është hedhur shorti për kualifikueset e Kampionatit Botëror “Katar 2020″. Në shortin e hedhur pasditen e sotme në Zyrih të Zvicrës, 55 skuadrat e zonës europiane kanë njohur kundërshtarët e tyre.

Shqipëria është në grupin I me Anglinë, Poloninë, Hungarinë, Andorran dhe San Marinon.

Fushata eliminatore fillon në mars dhe përmbyllet në muajin nëntor 2021

Vendi i parë i çdo grupi kualifikohet direkt për në Botëror.

Ndeshja e parë: 24-25 mars 2021
Ndeshja e dytë: 27-28 mars 2021
Ndeshja e tretë: 30-31 mars 2021
Ndeshja e katërt: 1-2 shtator 2021
Ndeshja e pestë: 4-5 shtator 2021
Ndeshja e gjashtë: 7-8 shtator 2021
Ndeshja e shtatë: 8-9 tetor 2021
Ndeshja e tetë: 11-12 tetor 2021
Ndeshja e nëntë: 11-13 nëntor 2021
Ndeshja e dhjetë: 14-16 nëntor 2021