U ekzekutua në restorant në Brazil, del fotoja 47 vjeçarit shqiptar Ilir Zelka, ish-pronar biznesi

127

Publikohet fotoja e 47 vjeçarit shqiptar Ilir Zelka i cili është ekzekutuar mëngjesin e 1 dhjetorit në Brazil, teksa ishte ulur në një restorant për të ngrënë.

Autori i atentatit, i maskuar me bluzë të kuqe dhe kokore, e ka shigjetuar mirë Zelkën dhe më pas e ka qëlluar nga jashtë xhamit, teksa ai ka qenë duke shkruar në telefon.

Zelka reagoi menjëherë, duke tentuar të fshihet poshtë karriges, ndërkohë që autori largohet me shpejtësi me motor, duke humbur gjurmët.

Ilir Zelka