Covid19 i merr jetën politikanit të njohur, ishte shtruar në një spital në Turqi

191

Covid-19 i ka marre jeten politikanit te njohur Marko Bello.

Ish deputeti i PS dhe funksionari i larte ne qeverisjet e majta nderroi jete ne moshen 59 vjecare ne Turqi.

Bello ishte derguar per kurim ne Turqi pas rendimit te gjendjes shendetesore.