Gjykata pranon pushimin e hetimeve ndaj ish-kryebashkiakut të Shkodrës

126

Gjykata e Tiranes pranon kerkesen e prokurorise per pushimin e hetimeve ndaj ish-kryebashkiakut te Shkodres, Valdrin Pjetri.

I zgjedhur në krye të kësaj bashkie, në zgjedhjet e 30 qershorit, ai u mor i pandehur për falsifikim të formularëve. Sipas hetimeve, Pjetri nuk kishte deklaruar hetimin dhe dënimin në shtetin italian për probleme me lëndët narkotike.

Gjykata e Tiranes pranon kerkesen e prokurorise per pushimin e hetimeve ndaj ish-kryebashkiakut te Shkodres, Valdrin Pjetri.

I zgjedhur në krye të kësaj bashkie, në zgjedhjet e 30 qershorit, ai u mor i pandehur për falsifikim të formularëve. Sipas hetimeve, Pjetri nuk kishte deklaruar hetimin dhe dënimin në shtetin italian për probleme me lëndët narkotike.