Rudina Hajdari kandidate për deputete në Shkodër

114

Kryetari partisë më të re të krijuar në Shqipëri ‘Nisma Thurje’, Endri Shabani, ka bërë dy zbulime për median.

Shabani ka treguar për herë të parë se ai është zgjedhur kryetar i partisë nga grupi nismëtar dhe se Rudina Hajdari do të drejtojë fushatën në Shkodër.

“Për shkak të formalizmit grupi nismëtar më ka zgjedhur mua si kryetar. Hajdari do të jetë kryesuese e fushatës në Shkodër dhe do të jetë kandidate atje”, tha ai.