“Maradona nuk do që të varroset, ai ka firmosur që të balsamoset”

98

Edhe pas vdekjes Diego Armando Maradona vijon të çudisë botën. Gazetari i TNT Sport njofton se Maradona nuk do të varroset, pasi ai ka firmosur dokumentet dhe ka miratuar që të balsamoset dhe trupi i tij të ekspozohet.

Familja e argjentinasit tashmë është njoftuar për diçka të tillë dhe është në një pozicion të vështirë, pasi duhet të marrin edhe një vendim. Dëshirën e tij Maradona e ka firmosur dhe familjarët janë para një vendimi të madh.

Legjenda argjentinase e futbollit u nda nga jeta ditën e djeshme nga një sulm në zemër. Për vdekjen e Maradonës, autoritetet argjentinase kanë shpallur tre ditë zije. Ndërkohë, sot mijëra njerëz duke mos respektuar protokollet anti-COVID, janë grumbulluar sot duke i bërë nderimet e fundit.

Valdimir Lenini, Mao Ce Dun, Ho Çi Min dhe Kim Jong II janë disa nga personalitetet botërore që nuk janë varrosur në të shkuarën dhe trupat e tyre qëndrojnë të balsamosur në muze. Maradona ka kërkuar të njëjtën gjë.