Testoni shikimin dhe personalitetin tuaj; Imazhi që shihni tregon këto veçori që keni

97

Shkencëtarët besojnë se mënyra se si ne i shohim gjërat varet nga mënyra se si truri ynë interpreton informacionin, ndërsa studiues të tjerë kanë provuar se personaliteti është i lidhur drejtpërdrejt me mënyrën se si është strukturuar truri dhe si funksionon ai.

Me fjalë të tjera, mënyra se si ne i shohim gjërat mund të zbulojë nuanca në lidhje me personalitetin tonë dhe këto gjëegjëza janë një metodë argëtuese për t’i kontrolluar ato.

1-Nëse shihni një fytyrë ju jeni sensitiv dhe i sjellshëm. Nuk i keni qef debatet prandaj dhe i anashkaloni gjithmonë.

2-Nëse shihni dy zogj ju jeni një njeri shumë i dashur dhe i dhënë pas dashurisë. Jeni një shok dhe një dëgjues perfekt!