Serbët “harrojnë” koronavirusin, mbajnë radhë për të puthur Patriarkun në arkivol (VIDEO)

93

Patriarku serb Irinej humbi jetën për shkak të koronavirusit. Por besimtarët nuk u shqetësuan aspak për pandeminë dhe morën pjesë në homazhet që u mbajtën për të.

Ata qëndruan në radhë për t’u ndarë nga Patriarku. Disa i puthën dorën, ndërsa të tjerë përfituan nga fakti që një pjesë e arkivolit ishte e hapur për të prekur trupin e pajetë.

Shumica e besimtarëve nuk mbanin maska, ndërsa nuk ruajtën as distancën fizike.

https://twitter.com/dwnews/status/1323199168295260160?s=21