Nis dëbora në Shqipëri

154

Ulja e ndjeshme e temperaturave ka sjellë reshjet e para të borës në juglindje të vendit, më konkretisht në fshatin turistik të Dardhës.

Reshjet janë me intesitet të ulët, ndërsa kanë nisur prej gati 1 ore dhe janë ende të pranishme në lartësi mbi 1.200 m.

Sipas zyrtarëve të autoritetit lokal rrugor, reshjet e pakëta do të përfshijë fshatrat turistikë Dardhë, Voskopojë dhë Qafë Qarrin, ndërsa kontraktorët janë në gatishmëri për çdo situatë.