Pas largimit nga ‘Përputhen’, Shqipja bën deklaratën e papritur për Andin.

110

Pak ditë më parë Shqipja u përjashtua nga Përputhen për shkak të sjelljes së papërshtatshme në emision. Pas largimit të saj Andi reagoi i revoltuar.

Gjatë takimeve në Përputhen Shqipja dhe Andi kishin shprehur pëlqimin për njëri tjetrin mirëpo pas largimit, Shqipja ka habitur me deklaratën e saj. E pyetur se sa e pëlqen Andin nga 1 në 10 ajo është përgjigjur vetëm 2.