Skënder Brataj ironizon Erion Dashon: E paske bërë testin e inteligjencës…

23

Skënder Brataj ka reaguar publikisht ndaj një statusi të mjekut Erion Dasho i cili thoshte se Ministria dhe Komiteti të bëjnë më shumë teste për Covidin ose të bëjnë testin e inteligjencës.

Në reagimin e tij Brataj ironizon mjekun duke i thënë se mund të ketë harruar pacientin e fundit që ka vizituar. Nuk lë pa përmendur paratë teksa i thotë që të mos shitet si ekspert por të kapë ndonjë projek jo të merret me Ministrinë e Komitetin duke gjykuar rregullat e testimet.