E dërguan në spital, Ermal Fejzullahu tregon momentin e vështirë.

31

Këngëtari shumë i dashur për publikun shqiptar Ermal Fejzullahu është i përzgjedhuri i shumë çifteve në ditën e tyre të dasmës. Nga gjithë mbrëmjet muzikore që ka mbajtur ndër vite Ermali ka kujtuar i ftuar në Prive një rast kur kishte përjetuar një sulm paniku në një dasmë.

Ngjarja ka ndodhur në vitin 2015 dhe Ermali tregoi se kur mori mikrofonin të këndojë të rrahurat e tij të zemrës u shpejtuan aq sa ai u detyrua të thërrasë djemtë e restorantit për ta ndihmuar që ta dërgojnë në spital.

Pas gjashtë muajsh kontrolle dhe ekzaminime këngëtari kishte vërtetuar se ai ka përjetuar sul me të panikut.