4 ushqimet më të mira kundër plakjes.

38

Kur e mbushim dietën tonë ushqimore me ushqime që kanë përbërje të lartë antioksidantësh yndyrna të shëndetshme ujë dhe lëndë të tjera ushqyese trupi do na tregojë se sa e vlerëson këtë nëprmjet organit më të madh lëkurës.

Në fund të fundit lëkura është shpesh pjesa e parë e trupit që na tregon problemet e brendshme.

Disa nga ushqimet më të mira kundra plakjes që e japin efektin e tyre që brenda trupit deri jashtë në lëkurë janë specat e kuq, boronicat, brokoli dhe frutat e thata.