Nga “kërpërata”, Ediola Braha e Musai, kush janë deputetët e opozitës që votuan Kodin Zgjedhor

53

Socialistët bashkuanvotat me një pjesë të opozitës parlamentare për të votuar ndryshimet në Kodin Zgjedhor të miratuara ditën e sotme në Kuvendin e Shqipërisë.

Abc News zbardh rezultatet e votimit dhe si kanë votuar secili nga deputetët e opozitës parlamentare.

Ajo që bie në sy që krah socialistëve janë deputetët e opozitës që nuk kanë qenë aktiv gjatë diskutimeve në seancat plenare. Ndërkohë që disa prej tyre kanë zgjedhur të abstenojnë ose nuk kanë votuar.

Kanë votuar pro

Ediola Braha Majlinda Halilaj Selami Jenisheri Lefter Koka Aurora Mara Nimet Musaj Klajdi Qama Enver Roshi Edmond Rrushi Krenar Rryçi Nikolin Staka Vasil Sterjovski Edmond Stojku Ylli Shehu Eugen Bojaxhiu Arlind Çaçani Arben Elezi Ramazan Gjuzi

Kanë votuar kundër

Adriatik Alimadhi Amra Barova Fatjona Dhimitri Gjetan Gjetani Ralf Gjoni Kujtim Gjuzi Elda Hoti Korab Lita Lefter Maliqi Myslim Murrizi Erion Piciri Artur Roshi Zef Shtjefni Suzana Topi Halit Valteri

Nuk kanë votuar

Rudina Hajdari Enada Kapllani Ligoraq Karamelo Koçi Tahiri Besnik Troplini