Hapet Lotaria Amerikane, ja data kur do të nisin aplikimet

42

Ambasada Amerikane ka njoftuar se me datën 7 tetor 2020 do të hapen aplikimet për lotarinë amerikane.

Në njoftim në mediat sociale, Ambasada Amerikane se nga data 7 tetor 2020, ora 18:00 ora shqiptare deri më 10 nëntor 2020 ora 18:00 ora shqiptare aplikimet do të jenë të hapura.

Njoftimi i plotë: Regjistrimet për Programin e Lotarisë Amerikane 2022 do të jenë të hapura nga data 7 tetor 2020 ora 18:00 ora shqiptare deri më 10 nëntor 2020 ora 18:00 ora shqiptare Për më shumë informacion, klikoni këtu: http://ow.ly/7dCz50BFoLx


Vazhdoni të na ndiqni në Facebook Twitter dhe instagram gjatë kësaj kohe, për të marrë këshilla mbi plotësimin e aplikimit tuaj.