Braçe tallet me Bashën: Rrogat në Shqipëri paguhen me lekë…

65

ZV/Kryeministri Erion Braçe e ka konsideruar jo etik planin me pika të ndihmës ekonomike të thurur nga kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha.

Përmes një statusi në rrjetet sociale Braçe shkruan se me euro siç premton Basha gjobat që horrat u vënë e paguajnë njëri tjetrit kryesisht politikanët biznesmenëve biznesmenët biznesmeneve dhe kri minelët po atyre.

Ndërsa punëtorët siç vijon më tej Braçe e marrin në lekë çdo lloj pagese.