Ministria e Arsimit njofton: Ja kur fillon viti i ri akademik.

58

Ministria e Arsimit Sportit dhe Rinisë në një urdhër të bërë publik së fundmi ka bërë me dije nisjen e vitit të ri akademik 2020 2021 për institucionet e arsimit të lartë.

Siç mund të lexohet në vendim viti i ri akademik nis më 2 nëntor.