Maska e flokëve që ju shpëton nga më shumë se një problem.

113

Sipas New Health Guide vaji i kokosit është më i miri për tu përdorur në flokët tuaj. Nuk është thjesht një çështje e vendosjes së vajit në kokë dhe kaq.

Për rezultatet më të mira vaji duhet të mbahet në kavanoz i cili më pas ngrohet në një enë me ujë të ngrohtë. Uji i ngrohtë duhet gjithashtu të përdoret për të lagur flokët tuaj dhe pastaj vaji duhet të përhapet nëpërmjet tij dhe duarve tuaj nëpër rrënjë. Duhet du lugë për flokë të shkurtër dhe dy lugë për flokë të gjatë.

Masazhoni këtë vaj të paktën për tre minuta dhe më pas mbajeni për 20 deri në 30 minuta. Vaji i kokosit gjithashtu mund të përdoret për të luftuar thinjat e flokëve.

Kombinoni një filxhan vaji me një grusht kerri dhe vlojini për 6 deri në 8 minuta. Pasi të ftohet ngjyrosni vajin dhe masazhoni atë në kokën tuaj duke e përdorur atë tre ose katër herë në javë vetëm para shtratit.