Alarm në Rinas, evakuohen punonjësit dhe qytetarët

97

Alarm në aeroportin e Rinasit. Të gjithë punonjësit dhe qytetarët janë evakuuar nga terminali i airoportit Nene Tereza

Pak minuta pas këtij alarmi kanë qënë zyrtarër e airoportit të cilët kanë bërë me dije me anë të altoporlantëve se gjithçka ishte një test nga ana e tyre për të parë reagimin e staffit

Gjithashu ato bënë thirrje për qetësi dhe kërkuan që mos të kenë panik pasi gjithçka ishte nën kontroll