Zbardhet lista, kush janë kandidatët për deputetë që do të votohen nga anëtarësia e PD në qarkun e Dibrës

58

Partia Demokratike ka zbardhur emrat që kanë kaluar fazën e parë të përzgjedhjes, si kandidatë për deputetë në qarkun e Dibrës. Teksa bëhen me dije emrat që janë propozuar nga baza, dhe kanë kaluar procesin e verifikimit, PD bën me dije se do të jenë vetë demokratët ata që do të votojnë për këta emra duke filluar nga ora 10.00 deri në orën 18.00.

Lista me emrat që kanë marrë vlerësimin e Komisionit të Vlerësimit të Kandidatëve, sipas udhëzimit do ti nënshtrohet votimit të antarësisë:

Dega Mat, Qarku Dibër, lista është si më poshtë: 1. BASIR ÇUPA 2. DEA KAZIU 3. DENISA VATA 4. DHURATA ÇUPI 5. KRESHNIK ÇOLLAKU 6. LINDITA DODA 7. NEZIR RIZVANI.

Dega Bulqizë, Qarku Dibër lista është si më poshtë 1. BARDHYL RAMA 2. DURIM BALLA 3. EDMOND ISAKU 4. FLLANXA LOSHA 5. MUIS LLANAJ 6. PETRIT DODA.

Dega Dibër, Qarku Dibër, lista është si më poshtë: 1. AGRON QOKU 2. ALBERT KOJKU 3. BAJRAM BALLIU 4. ILIR HYSA 5. JETON KALOSHI; 6. LUAN HAKA 7. MIRELA MAZARI 8. NEHAT COLLAKU; 9. XHEMAL GJUNKSHI.

Kujtojmë se renditja në lista e kandidatëve është bërë në mënyrë alfabetike, dhe jo në bazë të mbështetjes që ata kanë marrë nga baza e partisë.