Nënë për herë të dytë, deputetja Gjylameti zbulon gjininë e fëmijës.

57

Deputetja e Partisë Socialiste Blerina Gjylameti do të bëhet nënë për herë të dytë.

Lajmi për shtatzëninë u zbulua para disa ditësh nga fotografitë e publikuara në rrjete sociale, ndërsa sot ka zbuluar gjininë e bebit.

Gjylameti është në muajt e fundit të shtatzënisë dhe është në pritje të një djali. Kujtojmë që deputetja socialiste është nënë e një djali 10 vjeçar.