Brenda apartamentit Lefter Zhidru, dyert dhe muret vrima-vrima.

64

Pamjet i përkasin apartamentit të moshuarit ku jetonte me bashkëjetuesen dhe vajzën e tij.

Siç edhe shihet shenjat e plumbave nuk ishin vertëm në derën e jashtme por edhe ato të brendshme madje edhe në mure.