2 lavatriçe për të larë dhe shtëpia rrëmujë, por shihni sa bukur del në foto Arjola Demiri.

79

Aktorja bukuroshe Arjola Demiri është shumë aktive në rrjete sociale. Ajo publikon vazhdimisht foto të ndryshme nga përditshmëria të cilat marrin komente të shumta nga ndjekësit.

Së fundmi Arjola i ka bërë të gjithë të qeshin me një postim. Ajo ka publikuar një foto duke zbuluar njëkohësisht dhe mendimet e saj.

Shtëpia rrëmujë 2 lavatriçe për të larë, 4 kosha për të hekurosur pjatat kapic dhe shih sa bukur dal në foto mendime, ka shkruar aktorja me të qeshura.