Cila makinë duhet lëvizur?

497

Nëse ndiheni sikur truri juaj ka nevojë për pak akordim, enigmat dhe testet janë ndoshta mënyra më e mirë për ta mbajtur atë funksionues deri në përsosmëri.

Më poshtë është një test i lehtë, ku ju duhet të zgjidhni se cila makinë ndodhet në vendin e gabuar që duhet larguar.