Nuk i ndaloi postobllókut të pólicisë gjendet i bráktisur super vetura luksoze “Porche Cayenne”

57

Ditën e djeshme një automjet tip Porche Cayenne ngjyrë gri, nuk i ndáloi postobllókut të pólicisë, i cili ishte ngritur me qëllim kapjen e autorëve te ngjarjes se regjistruar dje ne Elbasan

Megjithëse fórcat pólicore u vendosën në ndjekje të menjëhershme të mjetit, ai u shpëtoi nga rrezja e shikimit dhe mundi të largohej.

Ditën e sotme automjeti është gjendur i bráktisur pranë lumit Shkumbin