Në fshatin që prej tre dekadash s’ka dasmë, nuset nuk shkojnë sepse…

65

Në fshatin Mushnik të Rrogozhinës, ende është e vështirë të gjesh grua.

Zeqir Topi, është 50 vjeç ai thotë se të gjitha vajzat që ka njohur e kanë refuzuar pasi fshati nuk ka rrugë të shtruar me asfalt.

Fshati Mushnik është vetëm 5 km larg nga fshati Gërmenj i cili i gjithë është i shtruar me asfalt. Banorët e zonës thonë se rruga e pashtuar mund të shërojë zemrat e vetmuara të beqarëve.

Në këtë fshat banojnë 15 familje, të gjithë kanë ikur nga këtu prej mungesës rrugës.

Nëse doni të njihni njërin nga djemte e urtë dhe punëtor të Mushnikut ju lutëm kontaktoni në adresën tonë.