Lëkundje tërmeti në vend.

64

Lëkundje tërmeti janë ndjerë në orën 22:30 të kësaj të premteje. Sipas Qendrës Europiane Mesdhetare Sizmologjike tërmeti ishte i magnitudës 2.9.

Epiqendra e lëkundjeve ka qenë 19 kilometra nga Durrësi dhe 31 kilometra nga Tirana. Tërmeti e ka pasur epiqendrën 10 kilometra nën tokë. Përveç Durrësit dridhjet e tokës janë ndjerë edhe në kryeqytet.