Nora Malaj tregon kush ishte politikani i parë që u shqetësua për gjendjen e saj kur u prek nga Covid.

50

Nora Malaj politikane e prekur nga Covid 19 të cilin nuk e kaloj dot me lehtësi mes të tjerash rrëfen momentet e saj të vështira. Ajo rrëfen se çfarë është në thelb virusi, si e ka përjetuar frika nga vdekja dhe se çfarë do linte pas në ndonjë rast fatkeqësie.

Gjithashtu nuk le pa na treguar se kush ishin njerëzit që e mbështetën përgjatë 1 muaji izolim dhe se çfarë i thanë ata ku ndër to përmend Presidentin Meta dhe Kryeministrin Rama.

I pari që është shqetësuar për mua ka qenë Presidenti i Republikës më mori si Nora në raportet që ne kemi dhe sigurisht më tha si mund dhe me çfarë të të ndihmojë.

Kryeministri nuk u mor me mua për arsye se ishte në një moment të dhimbshëm sepse kaloi situatën e humbjes së mamasë por përtej këtij fakti dhe kryeministri mund të më merrte se e kam shok fëmijërie dhe është normale që të interesohet sepse ai vetë e ka shpallur vetën që është babai i kombit, dhe babai i kombit për familjarët duhet të interesohej gjithsesi se ka dëgjuar është i ngarkuar nuk përbën mëkat as faj, është shprehur Malaj.