Infektohet dy arsimtarë dhe një sanitare, prindërit të shqetësuar për fëmijët.

25

Pas një kohe të gjatë pa raste me koronavirus në Delvinë ditën e sotme janë identifikuar 3 të infektuar.

Rastet janë shënuar në kopshte dhe çerdhe ku burime informojnë se të infektuarit janë edukatore sanitare dhe mësues.

Rastet e reja kanë rritur shqetësimin e prindërve për infektimit të fëmijëve.