‘Bëj një foto me burrin se u këpute vetëm’, Orinda Huta i kthehet ndjekësit.

46

Orinda Huta është shumë aktive në rrjete sociale. Së fundmi ajo ka publikuar disa foto nga Lezha dhe ka marrë komente të ndryshme nga ndjekësit. Një ndër ndjekësit i ka komentuar me ironi bëj një foto me burrin moj se u këpute vetëm.

Moderatorja nuk ia ka kursyer një përgjigje të së njëjtës monedhë teksa i shkruan se nëse e ka marrë malli mund të shkojë te llogaria e Turit. Po të dogji malli për burrin shko te llogaria e tij taksirat e ke, është përgjigjur Orinda.