Ava Max rrëfen fëmijërinë e vështirë që ka kaluar.

30

Këngëtarja Ava Max së fundmi ka ndarë disa detaje nga jeta e saj. Ava është kthyer pas në kohë duke kujtuar momentin e vështirë që ka kaluar gjatë fëmijërisë.

Në një intervistë ekskluzive pasi lancoi albumin Heaven këngëtarja ka treguar se si vajza të tjera i kanë futur kokën në tualet. Ju nuk mund të thoni se shkolla është për fëmijë për mua ka qenë vështirë pasi nuk doja të shkoja.

Ishin një grup vajzash që më kanë përqeshur vazhdimisht. Më vendosën në një cep të banjës dhe më futën kokën në tualet, ka rrëfyer ajo. Ava ka arritur që shumë shpejt të jetë ndër artistet më të njohura në zhanrin pop.