Arjola Demiri jep mesazhin e fortë si femër e pamposhtur.

25

Arjola Demiri është aktorja e njohur shqiptare që mori vëmendje të madhe pasi është përfshirë në politikë. Ajo pritet të jetë në listën e deputetëve të qarkut të Kukësit pasi emri i saj është propozuar nga PS për zgjedhjet e 25 prillit 2021.

Me anë të një postimi në rrjete sociale, ka dhënë një mesazh të fòrtë në lidhje me karakterin e saj duke treguar se një grua e fuqishme nuk duhet të kërkojë falje dhe që mund të arrijë gjithçka.

Unë jam një grua e fortë. Unë nuk rri rrotull duke ndjerë kèqardhje për veten time dhe as nuk i lë njerëzit të më kèqtrajtojnë. Unë nuk u përgjigjem njerëzve që më diktojnë ose përpiqen të më ulin.

Nëse bie do të ngrihem edhe më e fortë sepse jam e mbijetuar dhe jo víktimë. Unë jam në kontroll të jetës time dhe nuk ka asgjë që nuk mund të arrij. Kurrë mos kërko falje se je një grua e fuqíshme, shkroi Arjola.