Ushqimet që duhet të konsumoni kur temperaturat janë të larta.

67

Për të qenë të freskët në këto ditë të nxehta është e rëndësishme që të konsumoni shumë lëngje apo edhe supëra të ndryshme me perime. Këto janë mënyra të mira për të mbajtur jo vetëm trupin të hidratuar por edhe për të evituar temperaturat e larta në trupin tuaj.

Rekomandohet të pini gjashtë deri në tetë gota ujë në ditë ose lëngje të tjera. Ju mund të zgjidhni gjithashtu që të konsumoni edhe ushqime të tilla si luleshtrydhe pjepër marule dhe selino.

Kosi është gjithashtu zgjedhja e duhur kështu që sigurohuni që ta përfshini atë në dietën tuaj. Mos evitoni supat me perime sepse janë të pasura me lëng dhe bëjnë të mundur që trupi juaj të jetë i freskët në planin afatgjatë.