Formulari për shkollën, reagon Dom Gjergj Meta.

81

Rreth 480 mijë nxënës dhe 30 mijë mësues në të gjithë vendin sot do të nisin vitin më të vështirë shkollor për shkak të pandemisë së koronavirusit.

Në formular ata duhet të deklarojnë në përgjegjësine e tyre totale se nuk kanë familjarë të prekur nga koronavirusi si dhe të deklarojnë nëse ata vetë janë prekur nga Covid-19.

Lidhur me këtë nëpërmjet një postimi ka reaguar edhe Dom Gjergj Meta i cili thotë se ti ngarkosh përgjegjësinë një nxënësi do të thotë ti japësh këtij vendimi statusin e një niveli filozofik.