Rama premton rrijte page jo vetëm për mjekët por edhe për…

45

Kryeministri Edi Rama gjatë një takimi me mësuesit ka premtuar se në buxhetin e ardhshëm do të miratohet rritja e pagave për stafin akademik në shkolla.

Në fjalën e tij, kreu i qeverisë tha se rritja do bëhet dhe për mjekët pasi sipas tij këto dy kategori e meritojnë.

Për mësuesit dhe për mjekët do kemi një rritje të pagave dhe kjo do bëhet në buxhetin e ri. Kjo është një rritje e merituar për të gjithë ju. Rritja do të jetë për të gjithë mësuesit, u shpreh Rama.