Studentja shqiptare del më e mira në universitetin grek.

54

Albiona Mancho, vajza e dy emigrantëve shqiptarë, e diplomuar në univeristetin e Athinës në Greqi.

Studentja theu stereotipet dhe matësin e shpejtësisë në Panhellenic  të këtij viti me 20 në Shkencat Kompjuterike, 20 në Ekonomi, 18,6 në matematikë dhe 16,4 në Gjuhë Letërsi Moderne Greke.

Ajo doli e para në Departamentin e Shkencave Kompjuterike të Universitetit të Athinës madje pa kaluar në studim me zgjedhjen e saj por vetëm me përpjekjen e saj dhe mbështetjen e mësuesve të saj në shkollën publik.