Rezarta publikoi letrën drejtuar Enver Hoxhës, reagon ashpër Zhaklin Lekatari.

49

Së fundmi, Rezarta Shkurta u komentua për shkak se publikoi në profilin e saj letrën e një qytetari. Në këtë letër qytetari shprehej se fillimisht e urrente Enver Hoxha, por tani i kërkon falje.

Pasi kjo letër u shpërnda nga Rezarta ka reaguar ashpër Zhaklin Lekatari. Gazetarja shkruan se propaganda ndaj Enverit duhet ndaluar me ligj.

Dikush te ftoje Rezarta Shkurtën te lexoje ndonje liber qe te kuptoje bullshitat qe promovon dhe ndan ne IG e saj, meqe nuk ka turp qe promovon ende Enverin. Sipas mendimit tim, propaganda te tilla duhen denuar me ligj.

Nuk kam bere ndonjehere reagime publike per personazhe te njohura, por kjo ishte e tepert, e shemtuar, injorante, jo empatike dhe shume, shume epitetet te tjera qe mendoj por nuk mund te shkruaj. Poshte katundaret, ka qenë postimi i Lekatarit.