Ndryshimi i pamjes së Adele, fansat: Nuk mund ta besojmë…

54

Adele ka festuar karnavalet, por fotoja që postoi në Instagram ka marr shumë reagime nga persona të njohur, por edhe nga fansat. Gjithë debati u ndez për shkak të modelit të flokëve të Adele.

2020 nuk mund të ishte më e çuditshme se kaq. Adele na solli një përvetësim kulturor që askush nuk ia kërkoi, shkruan Ernest Owest gazetar, që shton se e urren ta shikojë diçka të tillë.

Dikush tjetër shkruan në Twitter se edhe fytyra e Adele, shprehia që ka marr, tregon se ka gjëra që nuk shkojnë në pamjen e saj.

Që prej fillimeve të ndryshimeve në look-un e Adele fansat nuk e kanë mirëpritur ndryshimin e saj duke thënë që ishte pikërisht pamja që e bëntë të veçantë dhe tani duket si gjithë të tjerët.