Makina përplas të miturin pranë shkollës.

49

Një automjet ka përplasur një fëmijë pranë shkollës 9-vjeçare të Shkozës.

Për fat të mirë si pasojë e përplasjes i mituri nuk ka marrë dëmtime të shumta dhe ndodhet jashtë rrezikut për jetën.

Akoma nuk dihen shkaqet e aksidentit, nëse shoferi ka qenë duke udhëtuar me shpejtësi në rrugë.