Jonida dhe Romeo bashkë në një aventurë të re.

43

Tashmë lidhja mes tyre është bërë publike, ndaj këngëtarja Jonida Maliqi dhe aktori Romeo Veshaj nuk fshihen më. Ata e shijojnë lirisht raportin që kanë krijuar, duke dalë miqtë e përbashkët. Këtë të shtunë çifti i njohur e ka kaluar në mal në Dajtë, mes lojërave dhe aventurave.

Ka qenë Jonida ajo që ka ndarë disa fotografi teksa shkruan, Aventurat nuk kishin mbarim pai, gjithnjë e gjen mënyrën se si të na argëtojë deri në maksimum duke provuar për të parën herë se çfarë do të thotë të ngjitesh në majë të pemëve dhe të provosh friken dhe adrenalinën njëkohësisht.