Fifi tregon arsyen e rënies në peshë.

56

Edhe e kanë kritikuar për kilet e tepërta, por tani ajo ka ndryshuar totalisht. Këngëtarja ka marrë vëmendjen e të gjithëve me ndryshimin në formën fizike, dhe kjo si duket nuk qenka pëlqyer nga të gjithë.

Një ndjekës i shkroi asaj, Spom pëlqen që kishe hup kile. Fifi ia ktheu duke thënë, Kur shtova mthoshit fuqi uthulle, tash pasi humba spo ju pëlqen. Po e vërteta është se se kam bërë për as njëri këtë ndryshim tek vetja jem as mem gjyku a mem tregu a ma mirë kshtu a ashtu. E kisha të nevojshme për shëndetin tem me ra dhe rash. Flm, ka shkruar ajo.