Fifi i bën thirrje publikisht presidentit Meta.

88

Fifi i ka bërë një kërkesë publike presidentit Ilir Meta, pasi u pyet nga një ndjekës nëse posedon pasaportë shqiptare duke qënë se jeton në Shqipëri dhe vetë është nga Kosova.

Këngëtarja u përgjigj se nuk e ka dhe i bëri kërkesë publike presidentit Meta.

Jo fatkeqësisht. Edhe me thënë të drejtën e du aq shumë me e pas pasaportën me shqiponjë sa ska. Zoti President Ilir Meta po ua kërkoj pasaportën publikisht shkruan Fifi.