Nevina Shtylla tregon si i ka “punët me zemën” aktualisht.

54

Nevina Shtylla është treguar gjithnjë e rezervuar për atë çka ndodh në jetën e saj romantike. Ajo është përfolur për një lidhje disa vjeçare me juristin Arbër Myftari dhe dyshohej se mund të ishin fejuar. Nga ana tjetër nuk kanë munguar dhe disa deklarata të Nevinës ku ka nënkuptuar se është ndarë.

Si qëndron e vërteta dhe si i ka punët me zemrën aktualisht? Nevina është single dhe e ka pranuar në një intervistë për Revista Who.

Zemra ime është gjithnjë plot. Kam një familje që për mua është kuptimi i çdo dite, pa ta sdo bëja dot. Kam shoqëri tek e cila besoj dhe gjej suport gjithnjë. Është dhe ai lloji i dashurisë pak më ndryshe nga këto, por që për momentin nuk ia ndjej mungesën, është shprehur aj