Rezarta Shkurta sfidon hapur ligjin, ja çbën ajo.

59

E dinim që pas muzikës fotografia është pasioni më i madh i Rezarta Shkurtës, kjo është edhe arsyeja pse ka braktisur skenën për t’iu përkushtuar plotësisht asaj, por ja që bukuroshja nga Durrësi dashuron po aq edhe shpejtësinë.

Ajo ka ecur me shpejtësi 180 km/h në autostradë, shpejtësi kjo tejet normave të lejuara. Duke dëgjuar muzikë në makinë dhe filmuar momentin e rritjes së shpejtësisë, Rezarta ka sfiduar kështu rregullat e qarkullimit rrugor.

Nga video nuk e kuptojmë destinacionin e këngëtares dhe as vendndodhjen, por asnjë autostradë në Shqipëri nuk mund të përshkohet me atë lloj shpejtësie.