Ndërron jetë zyrtari i Partisë Socialiste.

111

Zyrtari i Partisë Socialiste, Ndue Ndoci me origjinë nga Puka ka ndërruar jetë ditën e sotme. Lajmin e ka dhënë deputeti Ulsi Manja përmes një postimi në rrjetet sociale.

E deshe jetën dhe luftove deri në fund si burrat! Si duket Zoti i do njerëzit e mirë pranë vetes. Lamtumirë miku im Ndue Ndoci, shkruan Manja. Ndue Ndoci ka mbajtur disa funksione në disa institucione shtetërore.